• ConWys AG werd in 1998 opgericht als ontwikkelings- en verkoopbedrijf in Luzern. Ons bedrijf heeft inmiddels 17 specialisten in dienst, voornamelijk werkzaam op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en verkoop.
  • Wij hechten waarde aan de best mogelijke productkwaliteit in combinatie met de grootst mogelijke procesbetrouwbaarheid. Alle kerncomponenten van onze kabelsets en besturingsapparatuur worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. De oprichters en directie van ConWys AG hadden al naam gemaakt in deze bijzondere branche van speciale elektrische onderdelen. Onze klanten kunnen nu profiteren van jarenlange ervaring en nauwe contacten met de auto-industrie en haar leveranciers.
  • Een professioneel team ontwikkelt praktische oplossingen voor alle voertuigmerken. De combinatie van de afzonderlijke componenten (aanhangwagencontactdoos, kabelboom, elektronische componenten en volledig geïllustreerde installatie-instructies ontworpen voor internationale begrijpelijkheid) resulteert in een efficiënte bediening bij de installatie op het voertuig die uniek is op de markt.

conwys kabelsets trekhaken

  • Wat betekenen voertuig specifieke elektrische sets voor trekhaken? Deze elektrische sets zijn speciaal ontworpen voor de betreffende voertuigtypen, die zich kenmerken door de volgende eigenschappen: Alle lengtes zijn precies gedimensioneerd voor de betreffende voertuigen, Stroom- en aardaansluitingen zijn aangesloten op de gespecificeerde punten op het voertuig, De benodigde signalen van het boordnet van het voertuig, bijvoorbeeld de achterlichten/voorbereidingsstekkers/regeleenheden van het boordnet, worden opgevangen via voertuig specifieke behuizingen/contacten die voor gemonteerd zijn op de elektrische set. Benodigde bedieningsapparaten / stopcontacten / doorvoertules van de voertuig specifieke elektrische set zijn precies afgestemd op de randapparatuur van het voertuig.