trekhaken Westfalia

Naast de jarenlange ervaring, staat Westfalia bekend om de Duitse kwaliteit. De trekhaken zijn niet alleen mooi vormgegeven, maar bieden ook veiligheid en zekerheid. Westfalia is één de meest toonaangevende fabrikant van trekhaken voor zowel bedrijfsvoertuigen als personenauto’s. Alleen de beste materialen worden gebruikt voor de trekhaken, waarna de trekhaken verschillende testen doorstaan. Daar komt bij dat u bij Westfalia een ruime keuze uit trekhaken heeft. Zo heeft u bij Westfalia de keuze uit vaste, afneembare en wegdraaibare trekhaken.


 • DE KLASSIEKER VAN WESTFALIA AUTOMOTIVE
  De starre trekhaak (technisch gezien trekhaak) is de goedkoopste trekhaak en is bijzonder geschikt voor constant gebruik.
 • Voordelen van een starre trekhaak:
 • Ongecompliceerd: deze Westfalia Automotive-koppeling kenmerkt zich door een snelle en nauwkeurige montage
 • Altijd klaar: Vast en niet-afneembaar, de starre trekhaken zijn ideaal voor langdurig gebruik.
  Van het origineel: Westfalia-Automotive is de uitvinder van de trekhaak. Met een trekhaak van Westfalia-Automotive krijgt u originele uitrustingskwaliteit.

 • DE BESTSELLER AANHANGWAGENKOPPELING VAN WESTFALIA-AUTOMOTIVE
  De afneembare trekhaak (in technische termen trekhaak) geniet een grote populariteit naarmate de visuele elegantie van voertuigen toeneemt.
 • Als je de kogelstang verwijdert, zie je in de meeste gevallen nauwelijks iets van de trekhaak.
  Hij is verkrijgbaar als automaat in twee versies: verticaal en horizontaal afneembaar.
 • Voordelen van een afneembare trekhaak:
 • Veilig en ongecompliceerd: onze systemen garanderen het hoogste veiligheidsniveau, eenvoudige bediening en het beste comfort.
  Flexibel: Afneembare trekhaken zijn bedoeld voor mensen die slechts af en toe een trekhaak nodig hebben, b.v. B. om een ​​fietsendrager te vervoeren of een aanhanger te trekken, de ideale oplossing.
  Van het origineel: Westfalia-Automotive heeft de afneembare trekhaak uitgevonden en levert deze sinds 1987 voor alle voertuigmodellen. Daarom genieten onze systemen een groot vertrouwen in de markt.