SMEER DE KOGEL (ZONDER STABILISATIESYSTEEM).

Gepubliceerd op 2 maart 2024 om 13:41

Sermi certificaat

Welkom bij SERMI – de vereniging die is opgericht om een ​​regeling en proces voor toegang tot beveiliging gerelateerde reparatie- en onderhoudsinformatie voor motorvoertuigen verder te ontwikkelen, te bezitten, te exploiteren en te onderhouden om onafhankelijke exploitanten (IO's) die werkzaam zijn op de Europese auto-onderdelenmarkt goed te keuren en te autoriseren hen toegang te geven tot beveiliging gerelateerde RMI.

Lees meer »

Brink trekhaak Hyundai IONIQ 6

Voor de Hyundai Ioniq 6 vanaf het bouwjaar 2022 heeft Brink een verticaal afneembare trekhaak ontwikkeld. Het maximale trekgewicht voor deze trekhaak is 1500 kg. en de maximale verticale last is 100 kg. De trekhaak is ook geschikt voor de 4WD versie. Brink heeft ook een 13-polige en 7-polige kabelset beschikbaar in het assortiment.

Lees meer »

Brink trekhaak Honda CR-V 6

Voor de Honda CR-V VI vanaf het bouwjaar 2022 heeft Brink een vaste trekhaak en een verticale afneembare trekhaak ontwikkeld. Deze trekhaken zijn ook geschikt voor voertuigen met een 'smart opener systeem'. Het maximale trekgewicht is 1500 kg en de maximale verticale last is 75 kg.

Lees meer »

Brink trekhaak BMW X1

Voor de BMW X1 vanaf het bouwjaar 2022 heeft Brink een vaste en een verticale afneembare trekhaak ontwikkeld. Deze trekhaken zijn ook geschikt voor auto's met een ' smart opener system'. De trekhaken hebben een trekgewicht van 2000 kg en zijn voorzien van een onzichtbare bumperinsnede. De verticale draaglast is 80 kg. 

Lees meer »

Brink trekhaak BMW IX

Voor de BMW IX vanaf het bouwjaar 2021 heeft Brink een vaste en een verticale afneembare trekhaak ontwikkeld. Deze trekhaken zijn ook geschikt voor auto's met een ' smart opener system'. De trekhaken hebben een onzichtbare bumperinsnede en een trekgewicht van 2000 kg. De verticale draaglast is 80 kg. 

Lees meer »

Brink trekhaak MG4

Voor de MG 4 vanaf het bouwjaar 2022 heeft Brink een diagonale afneembare trekhaak ontworpen. De maximale trekgewicht voor deze trekhaak is 500 kg. en de maximale verticale last is 50 kg. De trekhaak heeft een onzichtbare bumperinsnede.

Lees meer »

Brink trekhaak Mazda CX60

Voor de Mazda CX 60 vanaf het bouwjaar 2022 heeft Brink een vaste en een verticale afneembare trekhaak ontwikkeld. Deze trekhaken zijn ook geschikt voor de PHEV (hybride) uitvoering en de MHEV (mild-hybride) uitvoering. Het maixmale trekgewicht is 2500 kg. De bumperinsnede is onzichtbaar. De maximale verticale last is 100 kg.

Lees meer »

Brink trekhaak Honda Civic XI

Voor de Honda Civic XI Hatchback vanaf het bouwjaar 2021 heeft Brink een verticale afneembare trekhaak en een vaste trekhaak ontwikkeld. Het maximale trekgewicht voor deze trekhaak is 750 kg. en de maximale verticale last is 75 kg. De trekhaak heeft een onzichtbare bumperinsnede. Beide trekhaken zijn ook geschikt voor de Hybride uitvoering van de Honda Civic XI. 

Lees meer »